Categorieën
blog

De Nationale Dag van de Nutteloosheid

De Nationale Dag van de Nutteloosheid valt in 2013 samen met de equinox, de zomerzonnewende, op 21 juni om zestien over vijf in de namiddag. Wij heffen precies op dat moment met alle erkende Vrienden van het Nutteloze Feit het glas op de sponsor die dit alles mogelijk moet gaan maken.

De Nationale Dag van de Nutteloosheid  valt in 2013 samen met de equinox, de zomerzonnewende, op 21 juni om zestien over vijf in de namiddag. Wij heffen precies op dat moment met alle erkende Vrienden van het Nutteloze Feit het glas op de sponsor die dit alles mogelijk moet gaan maken. Met als hoogtepunt de uitreiking van een prachtige wisselbokaal, die door het hoofdbestuur zal worden uitgereikt  aan de inzender van het meest Nutteloze feit in de geschiedenis van onze diersoort.

Één reactie op “De Nationale Dag van de Nutteloosheid”

maar nu bent u aan zet: