Categorieën
blog

Buba in de aanbieding

De geschiedenis van Buba is aangrijpend , maar helaas toch ook een beetje  nutteloos. De ongelukkige viervoeter mag geen kunstjes meer vertonen en sukkelt nu rond als huisdier bij een circusfamilie. Een toevluchtsoord bij Toulouse lijkt op niets en ook is er geen uitweg meer naar zijn oudtantes in het oerwoud. Die zien niets meer in hun afvallige neven en nichten.

Meer nutteloze verhalen zijn te vinden in De Kiezen van keizer, een fraai in stevige kaft gebonden boekwerk met mooie illustraties en de wereld aan nutteloze feiten. Voor 12,50 bij mij te bestellen (heinmeijers@outlook.com) Op deze website is er meer van te vinden.

En bij de betere boekhandel is nog steeds in zijn zoveelste druk De Encyclopedie van Nutteloze feiten te vinden voor minder dan twee tientjes.