Categorieën
blog

KNAPPE KARRETJES

Ziehier en recente foto van de wereldberoemde hiphopper Shawn Corey Carter, alias Jay-Z, die zijn artiestennaam ontleent aan de metrolijnen J en Z bij zijn geboortehuis in Brooklyn. Naast hem de al even beroemde zangeres Giselle Knowles, alias Beyoncé. Het echtpaar haalde de Paris Match na aanschaf van een mooi nieuwe auto.

De Cartertjes zitten er, naar de jurk van Giselle al doet vermoeden, warmpjes bij. Ze bewonen een landgoed van 80 miljoen dollar bij Los Angeles. Als ze zich althans niet in een van hun vele extra woningen in de USA vermaken. Binnen de USA is het vervoer geen probleem. JZ heeft zijn garages vol met meer dan 30 Rolls Royce’s van vaak meer dan één miljoen.

Gelukkig heeft hij ook iets deftiger bolides zoals de Maybach Exelero van acht miljoen. 

De Cartertjes haalden de Paris Match na aanschaf van weer een mooi nieuw karretje een Rolls Royce Boat Tail. De Boat Tail is speciaal gemaakt voor een verzorgde picknick. Hij beschikt, aldus het Franse weekblad over een ruime aparte koeler voor Armand de Brignac, het eigen champagne merk van de Cartertjes, dat voor 400 Euro de fles over de toonbank gaat.

Uiteraard ontbreekt ook niet een handige kaviaar koeler en een ingebouwd tuinsetje met parasol voor een heerlijk dagje bermtoerisme. 

Kortom eindelijk een bolide die van alle gemakken is voorzien, en dat mag natuurlijk ook 28 miljoen dollar kosten. De Boat staart is dankzij al die extraatjes nu ook meteen de duurste auto ter wereld. Rolls Royce heeft er drie laten maken. Want er zijn natuurlijk nog wel meer autoliefhebbers voor te vinden. Bijvoorbeeld de huidige eigenaars van de Roll s Royce Sweptail, met zestien miljoen dollar nu lachend gepasseerd door de Boat Tail.

Lullig een beetje, dacht je dat je net goed zat en dan nu dit weer.