Hoe kunt u meedoen?


boekomslagEr zijn vele mogelijkheden om in stilte of in drukte nutteloos te communiceren met wie maar niet wil luisteren. Uw mogelijkheden om dit in stilte te doen zijn onbegrensd en worden hier niet verder besproken.

Maar als u dit wel met iemand anders dan uw favoriete schoonmoeder, partner of  zielknijper wilt delen, dan bieden wij u geheel gratis ons ditwiltunietweten – platform aan op Facebook, Twitter, of Linkedin aan.  

De eerste drie moderne  media zijn gereserveerd om uw tomeloze digitale temperament even af te blazen. U kunt er al uw nutteloosheid op kwijt en nutteloos commentaar geven op feiten die u niet lekker zitten.

Voor de real McCoy met lef is er Http://ditwiltunitweten.nl, waar u communiceert met de crème de la crème van de nutteloosheid, aannemende althans dat de webmaster niet met vakantie is. 

Bereikt u deze top van de Olympus en dient zich ooit een sponsor aan, dan organiseren wij graag de Nationale Dag van het Nutteloze Feit. Daarbij bent u dan de eregast. Kortom, wat let u om onderstaand formulier in te vullen?

Fout: Contact formulier niet gevonden.