Dit wilt u niet zien

 

MOMENTEEL IN AANLEG 

                                             

 

 

 

 

7 reacties op “Dit wilt u niet zien”

leuk, is als mensen op een stoel een beweging maken en daardoor een ‘scheet’ geluid ontstaat..
dat ze dan nog enkele keren dezelfde beweging en hetzelfde geluid maken om te bewijzen dat het geen scheet was..

Ik vertelde onze dochter onlangs dat onze familie een talent heeft om nutteloze feiten te onthouden; raad eens wat er vanmorgen onder de kerstboom lag? Ik ben er in elk geval heel blij mee. Dat nutteloze valt wel mee: ik ga eens testen of een goede subwoofer mijn eega van haar constipatie afhelpt….

Volgens mij bestaan er geen nutteloze feiten, immers, ze verschaffen de lezer of deler plezier, en dan zijn ze dus niet nutteloos meer. Neemt niet weg dat betreffende feiten onmiskenbaar nutteloos schijnen…….

maar nu bent u aan zet: